Functioneel en comfortabel

Zeg hallo tegen de zachtste sokken die je voeten zullen ontmoeten. En dat is nog maar het begin!
Onze bamboesokken voor heren zijn ook thermoregulerend, vochtregulerend en geurbestendig - zodat voeten comfortabel, droog en fris blijven.

Toont alle 6 resultaten

24,99
19,99
24,99
19,99
19,99
15,99
19,99
15,99
19,99
15,99
19,99
15,99

Door de bamboe stof zitten de naadloze sokken extra comfortabel in sneakers, sportschoenen of juist in nette schoenen. De bamboe sokken hebben een goede pasvorm, waardoor ze zich soepel mee bewegen bij elke activiteit die je uitvoert. Bamboe sokken zijn een absolute must have voor iedere man.


Voordelen bamboe sokken

Door het antibacteriële effect houdt de bamboe sokken geen geuren vast en blijft daardoor langer fris. De bamboe sokken zijn temperatuur regulerend. In de winter houdt het warm en in de zomer ademend en anti-transparant. Ideaal dus ook voor op vakanties. Dankzij de temperatuurregulatie wordt zweet bestreden bij dragen van de bamboe sokken. Het neemt zweet gemakkelijk op en zorgt voor snelle verdamping. Bamboe naadloze sokken zijn dus ook perfect voor als je snel last hebt van huidirritaties.


Verzorging en onderhoud bamboe sokken

De vezels zijn van nature heel sterk waardoor ze zelfs na meerdere wasbeurten goed en zacht blijft. Doordat bamboe textiel gemaakt is van hele fijne vezels is het gevoeliger voor het wassen hiervan. Een kort wasprogramma, niet hoger als 40 graden Celsius en maximaal 1400T centrifugeren, is al voldoende voor het wassen van de bamboe sokken. De sokken dien je aan de waslijn op te hangen en mogen niet in de droger. Als je deze adviezen opvolgt blijven de bamboe sokken het mooist!


Milieuvriendelijke bamboe sokken

Kleding gemaakt van bamboe is duurzaam. Bamboe is een plantengroep binnen de grassoorten. Bamboe bestaat uit lange stengels die recht in de lucht groeien, met op sommige plekken knopen waaraan zich bladeren ontwikkelen van de bamboeplant. Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld. Ze groeien gemiddeld 20 centimeters per dag, maar er zijn ook bamboesoorten die wel 25 - 100 cm per dag kunnen groeien. Bamboe heeft enkel zonlicht nodig, en nauwelijks water of andere voedingsstoffen. Bamboe maakt nadat het gekapt is weer nieuwe stammen aan. Hierdoor kan het meerdere malen geoogst worden.