Functioneel en comfortabel

Premium boxershorts, gemaakt van hoogwaardige bamboe viscose. Comfortabel en ontworpen om voldoende ondersteuning te bieden. Niet te lang, niet te kort, precies goed.

Toont alle 8 resultaten

29,99
29,99
29,99
29,99
29,99

Boxershorts

Oskar Wit (2-Pack)

29,99

Bamboe boxershorts zijn gemaakt van fijne bamboe vezels waardoor deze boxershorts zijdezacht aanvoelen. Door de soepele stof zitten de boxershorts extra comfortabel. Door de perfecte aansluiting, beweegt de stof soepel mee bij iedere activiteit die je uitvoert.


Voordelen bamboe boxershorts

Bamboe heeft een antibacterieel effect, hierdoor houdt de bamboe boxershort geen geuren vast en blijft het ondergoed langer fris. De bamboe boxershort is tegelijkertijd temperatuur regulerend waardoor deze in de winter warmte vasthoudt en in de zomer verkoelend werkt.


Niet voor niets wordt ondergoed gemaakt van bamboe steeds populairder.

  • Bamboe ondergoed is erg milieuvriendelijk en ontzettend comfy;
  • Bamboe ondergoed ventileert en absorbeert beter dan welke stof dan ook;
  • Bamboe ondergoed werkt verkoelend;
  • Bamboe ondergoed is zeer geschikt voor de gevoelige huid;
  • Bamboe ondergoed is zijdezacht en sluit volledig aan.

Was advies bamboe boxershorts

De bamboe vezels zijn van nature heel sterk waardoor de boxershorts zelfs na meerdere wasbeurten zacht en soepel blijven. Het is wel belangrijk dat het wassen op de juiste manier wordt gedaan. Een korte wasprogramma, niet hoger dan 40 graden Celsius en maximaal 1400T centrifugeren, is voldoende. De bamboe boxershorts mogen niet in de droger. Als je deze adviezen opvolgt, blijven je boxershorts het mooist.


Bamboe boxershorts duurzaam

Het allerbelangrijkste is dat bamboe erg duurzaam is. Bamboe is de snelst groeiende plant op aarde en kan wel enkele centimeters per dag groeien. Deze plant heeft enkel zonlicht nodig en nauwelijks andere voedingsstoffen als bijvoorbeeld water. Daarnaast maakt de bamboeplant, nadat deze gekapt is, weer nieuwe stammen aan waardoor er meerdere malen geoogst kan worden.


Cookie Consent with Real Cookie Banner